Her kommer jeg til å skrive om mer og mindre alvorlige ting som ligger meg på hjertet. Kanskje flertallet blir av de mindre alvorlige, men likevel; ingen skal føle seg trygge!

fredag 25. juni 2010

Frøken Norge


Fant en festlig liten sak på vg.no under overskriften "Missequiz: - Nilen er Norges lengste elv"
-"Hvilken elv er Norges lengste"?
-"Hmm, Nilen"?
foreslår Maria Kassandra Barbantonis (19).
-"Hvilke partier består den rødgrønne regjeringen av"?
-"Jeg er ganske god på partier, men klarer ikke alltid å plassere de. Men, jeg tror det er Høyre og Fremskrittspartiet",
svarer Oslo-jenta, Louise Angelica Marcussen.

Frøken Norge skal igjen kåres, og kommende missegeneralen Daniel Hamnes hevder at det ikke er "kun det ytre som teller, men faktakunnskap er ikke i fokus. De må ha sjarm, utstråling og sosial intelligens...".

Nevnte Hamnes har angivelig vært med i Paradise Hotel. Nå er det ikke mye jeg har sett av denne komiserien, men en ting som slo meg da jeg så på dette var at deltakerne virket blottet for både intelligens og sosial intelligens. Fest, potensiale for sex, dype samtaler om tidligere fester og egne utdritninger, samt baktaling av forrige ukes kompis/venninne så ut til å være de viktige ingrediensene. Med dette på CV'en er sannsynligvis unge Hamnes en god mann for jobben.

I USA er det lang tradisjon for glimrende svar i disse kåringene. Miss Sør-Carolina, Lauren Caitlin Upton kjørte denne da hun fikk spørsmål om hva hun tror er årsaken til at bare en femtedel av amerikanerne kan plassere sitt eget land på kartet: -"Personlig tror jeg at folk i USA ikke kan gjøre det fordi... Noen mennesker der ute i nasjonen vår ikke har kart".
Lykke til jenter!
Foto: AP.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar